LEIRIT

Tervetuloa mukaan leirille!


Leirejä järjestetään Susiniemen leirikeskuksessa Otavassa ja Ruunaniemen leirikeskuksessa Ristiinassa. Susiniemeen järjestetään kuljetus tuomiokirkon pihasta, mutta Ruunaniemeen mennään omin kyydein. Susiniemen leireillä Bussi pysähtyy myös matkan varrella Rantakylässä koulun kohdalla Otavankadun varressa ja Otavassa Salen pysäkillä.

Alakoulukäisten leireille on mahdollista osallistua myös päiväleiriläisenä, jolloin huoltaja järjestää kyydin yöksi kotiin ja aamulla takaisin leirille.

Leirihinnoittelu löytyy alta. Hintaan sisältyy em. kuljetus, leirin ohjelma tarvikkeineen, ruokailut ja majoitus omin lakanoin. Jos täytyy lainata leirikeskuksen lakanoita, siitä joudumme perimään maksun erikseen. Leirimaksu maksetaan ennen leiriä verkkomaksulinkillä, joka lähetetään leirikirjeen kanssa sähköpostiin.

Leirihinnat: Mikkelin tuomiokirkkosrk:n jäsenille 20€ ja muille 30€

Leirille/retkelle ilmoittautuminen on sitova. Osallistuminen on mahdollista perua kuluitta viikkoa ennen leirin alkua. Jos peruutus tapahtuu sen jälkeen tai jätetään kokonaan tekemättä, veloitamme koko osallistumismaksun.

Huoltajan ilmoituksella todennetuissa sairaustapauksissa tai muissa pakottavissa esteissä emme peri leirimaksua tai maksettu leirimaksu voidaan palauttaa. Tässä tapauksessa on myös mahdollista käyttää maksettu leirimaksu toisella leirillä. Myös toinen henkilö voi osallistua leirille puolestasi.

Kysy lisää leireistä Jasminilta, 0400 143 296 tai Sallanooralta , 0400 143 318.


Esteettömyys

Sekä Susiniemen että Ruunaniemen leirikeskukset ovat esteettömiä.

Kouluikäisten leirit 2023

Syksy on tällä ihan pian, mutta ei anneta sen haitata vaan lähdetään kavereiden kanssa viettämään muistokkaita hetkiä leirille!

Leireille ilmoittautuminen on auki 28.8. alkaen ja päättyy n. 3-2 viikkoa ennen leirin alkua vähän leiristä riippuen. 

ILMOITTAUTUMAAN PÄÄSET KLIKKAAMALLA LEIRIN NIMEÄ.

Leirikirje tulee maksulinkin yhteydessä sähköpostiin ennen leiriä.

Isoset ja yövahdit kouluikäisten leireille ilmoittautukaa TÄSTÄ 7.8.-10.9.2023

Nuorten leirit