LEIRIKESKUKSET

Rippileirit pidetään pääsääntöisesti seurakunnan omissa leirikeskuksissa Susiniemessä ja Ruunaniemessä. Seikkailurippikoulu on näistä poikkeus: siihen kuuluu yksi viikonloppu Lusikkaniemen leirikeskuksessa ja toinen jakso Repoveden kansallispuistossa

Leirikeskukset

Kuva: Dataseed / Pasi Olkkonen
Kuva: Dataseed / Pasi Olkkonen

Susiniemi

Susiniemen leirikeskus sijaitsee kirkasvetisen Puulaveden rannalla luonnonkauniilla mäntykankaalla. Nykyaikainen leirikeskus käsittää päärakennuksen, rantasaunan, kodan ja pyöröhirsisen saunamajan. Päärakennuksessa on majoitustilaa 64 henkilölle sekä kolme kokoustilaa, jotka voidaan yhdistää.


Leirikeskuksen piha-alueen pelikentät soveltuvat hyvin ulkopeleihin ja leikkeihin. Ympäristön polut antavat mahdollisuuden tutustua paikalliseen luontoon ja sen saloihin.


Ruunaniemi

Saimaan rannassa Ristiinassa sijaitsevaan Ruunaniemen leirikeskukseen mahtuu majoittumaan n. 30 henkeä. Leirikeskuksen alueella on pelikenttä, rantasauna, nuotiopaikka ja paljon kaunista luontoa.

Kuva: Asko Korhonen
Kuva: Asko Korhonen

Lusikkaniemi

Lusikkaniemen kesäkoti sijaitsee Kuolimo -järven luonnonkauniilla rannalla. Se on rakennettu vuonna 1969. Lisäksi sitä on myöhemmin laajennettu aittarakennuksin ja nykyaikaisin saniteettitiloin, joissa on mm. suihkut.