Erityisnuorisotyö


Mitä on erityisnuorisotyö?

Tiivistettynä se on työtä niiden lasten ja nuorten kanssa, jotka tarvitsevat elämäänsä hetkellisesti ohjausta ja tukea. Työ perustuu täysin vapaaehtoisuuteen ja lapsen tai nuoren ehdoilla työskentelyyn. Asiakaskäynneistä ei pidetä rekisteriä. Yksilötyöskentelyn lisäksi erityisnuorisotyö on mukana mm. nuorisotyön tapahtumissa ja leireillä, kouluilla sekä kaduilla.

Milloin olla yhteydessä minuun?

Lapsille ja nuorille: Jos elämä murjoo, koulu on ylivoimaisen raskasta, elämän suunta on hukassa, olet yksin tai kaipaat juttuseuraa.

Aikuisille: Jos joku tuntemasi lapsi tai nuori kaipaisi elämäänsä aikuista, jonka kanssa voi vaikka etsiä uutta harrastusta tai hakea suuntaa elämälle.

Miten olla yhteydessä erityisnuorisotyönohjaajaan?

Minut tavoittaa soittamalla, laittamalla viestiä (WhatsApp on käytössä) tai sähköpostitse. Toimistoni sijaitsee Seurakuntakeskuksen nuorisotyön siivessä, kolmannessa kerroksessa.

Ryhmätoimintaa:


Kerho-18

MITÄ? KENELLE? 

18-29 -vuotiaille nuorille aikuisille. Toimintaa suunnitellaan aina yhdessä osallistujien kanssa. Yhdessä tekemistä, olemista ja vertaisuutta. Jos haluat liittyä ryhmän whatsapp-ryhmään, laita viestiä Emmalle.

MISSÄ JA MILLOIN? 

Seurakuntakeskuksen (Savilahdenkatu 20) nuorten Olotilassa tiistaisin (noin joka toinen viikko) klo 17 alkaen. 

TEEMAT

12.9. Tehdään pitsaa

26.9. Lautapelejä (voi tuoda omia pelejä mukanaan)

10.10. Leffailta

31.10. Monitoimikerho (askartelua, kokkailua, pelejä...)

14.11. Ei teemaa

28.11. Ei teemaa

5.12. Pikkuiset Joulut


Vipinä-ryhmä

Alakouluikäisille nepsy-lapsille ja heidän perheilleen. Ryhmässä mm. vahvistetaan lapsen omia vahvuuksia ja voima varoja yhteisen tekemisen kautta. Ryhmän toiminta rakentuu osallistujien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Vipinä-ryhmä kokoontuu Kohtaamispaikka Kopan tiloissa klo 18-19 torstaisin 14.9. alkaen. RYHMÄ ON TÄYNNÄ. 

Yhteystiedot: 

Emma Kauhanen

emma.kauhanen@evl.fi

0400 143 293