Nuortenleirejä pidetään Ruunaniemen- ja Susiniemen leirikeskuksessa. Susiniemen leirikeskuksessa on kerran kuukaudessa  nuortenleiri - Nuoris. Sinne ilmoittaudutaan tämän sivuston kautta viikonloppua edeltävään tiistai-iltaan mennessä.

Leirin hinta on noussut ja se on vuoden 2021 alusta 20 euroa. Olemme korottaneet leirimaksuja viimeksi 1900-luvun puolella. Yleisen hintatason noustessa jouduimme tekemään tämän korotuksen. Mikäli perheen taloudellinen tilanne on vaikea, niin leirille voi osallistua maksutta vapaa-oppilaana. Lisätietoa tästä mahdollisuudesta voi kysyä työntekijöiltä.

Leirimaksun voi maksaa sähköpostiin lähetettävällä verkkolaskulla.

Leirille lähdetään perjantaina klo 18 Tuomiokirkon pihasta ja palataan sunnuntaina  klo 10 alkavaan Jumalanpalvelukseen.

Leirille otetaan mukaan normaalit leirivarusteet:
- lakanat, tyynyliina, pussilakana
- pesukamppeet
- vaatetta sään mukaan
- pyyhe
- saunomisvälineet

ESSOTE:n ja Itäsuomen aluehallintoviraston antamien korona-ohjeitten takia voimme ottaa helmikuun leirille vain 17 ensin ilmoittautunutta. Leiri on jo täynnä, mutta varasijoille kannattaa ilmoittautua mahdollisten perumisien varalta. 

On hyvin todennäköistä että loppukeväänkin leireillä on voimassa rajoituksia jotka rajaavat osallistujamäärää. Ilmoittaudu siis ajoissa ja peru myös ajoissa, että varasijoilla odottavat pääsevät mukaan.

Kevät 2021

22.-24.1. "Voittajana maaliin"  <ilmoittaudu tästä>

12.-14.2. "Friend Zone"          <ilmoittaudu tästä>

19.-21.3. Leirin aihe vielä mietinnässä <ilmoittaudu tästä>

16.-18.4. "Pääsiäinen"            <ilmoittaudu tästä>

21.-23.5. "Luomakunnan kruunuko?" <ilmoittaudu tästä>


Kaikki linkit vievät Katrinan ilmoittautumissivulle.

 

Leirien ilmoittautumiset löytyvät myös täältä